Könyves idézetek Bellatrixtól


Harry Potter és a Tűz Serlege:

"Eljön a nap amikor a Sötét Nagyúr visszatér, Kupor! Küldjön csak minket az Azkabanba, mi ott is megvárjuk! A Sötét Nagyúr visszanyeri hatalmát, eljön értünk, és megjutalmaz minket! Egyedül mi maradtunk hűségesek hozzá! Egyedül mi indultunk a keresésére!"

Harry Potter és a Főnix Rendje:

"A pici baba sílva felliadt, és azt hitte, idaz amit áámodott... "

"Játszani azt tud a pici Potter-baba... "
 
"Fogd be a szád! Ne merd méltatlan szádra venni a nevet! Ne merd beszennyezni a mocskos félvér nyelveddel..."
 
"Ő maga?! Azt várod a Sötét Nagyúrtól, hogy besétáljon a Mágiaügyi Minisztériumba, ahol olyan kedvesen szemet hunynak a visszatérése fölött? Hogy leleplezze magát az aurorok előtt, akik nem is törődnek vele, mert inkább az én drága unokaöcsémet hajkurásszák?"
 
"Longbottom? Volt egy kellemes találkozásom a szüleiddel fiacskám..." 

"Nem, nem nem... Nem, inkább kipróbáljuk jobban bírja-e a kínzást mint a szülei... hacsak Potter át nem adja a jóslatot"

"Dele elő pici Helli! Hát nem azért jöttél utánam, hogy megbosszuld az én drága unokaöcsémet? ... Áá... hát így imádtad őt, pici baba?"

"Sose használtál még főbenjáró átkot mi? Azokat komolyan kell gondolni, Potter! Vágynod kell rá hogy fájdalmat okozz, át kell adnod magad a kínzás örömének - a jogos haragod nem sokra elég. Megmutatom, hogy kell csinálni, jó? Ingyen leckét kapsz tőlem... Crucio! "

Harry Potter és a Félvér Herceg:

"Rám igen! - csattant fel Bellatrix - Rám, aki hosszú évekig szenvedtem érte az Azkabanban!"

 


Szevasztok! ;) - már ha még jár ide valaki...
Elismerem, hogy szégyenletes formában hagytam itt ezt az oldalt és ezt a hiányosságomat most igyekszem pótolni figyelembe véve hogy az Intörnet mostmáraztán nagyon modern! Az oldal ezért az elkövetkezendőkben meglehet hogy átmenetileg okádék lesz - bár annál nagyobb nem, mint amilyen volt. S elképzelhető, hogy a továbbiakban bővülni fog még egy boszorkánnyal, aki történetesen nem a Potter-világ tagja, valamint más ötleteim is vannak. Addig is... öh... hát most nem írok többet.

M

 

 
Volt Nincs szekrény
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A szerkesztő blogja frissek
Friss bejegyzések
A blogban még nem található bejegyzés.
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
Archívum
A blogban még nem található bejegyzés.
 
Horcruxes

  

→ cserebere -  óhajsóhajt fogalmazz a Vendégkönyvbe.

 
Black Ház
Indulás: 2007-05-25
 

                                           


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?