Bellatrix halála

Íme a kudarc, a nagyszerű halál, hol a temetkezés fölött egy ország vérben áll:

”Bellatrix is talpon volt még: urától ötven méterre állt, s akárcsak Voldemort. Egyszerre három ellenféllel közdött:Hermione, Ginny ás Luna mindent beleadtak, de a boszorkány állta a sarat, és Harry szemtanúja volt, amint egyik gyilkos átka szinte súrolta Ginnyt…
Harry irányt változtatott: már nem Voldemort, hanem Bellatrix felé szaladt, de pár lépés után valaki fellökte.
-A lányomat nem bántod, te szajha!!
Mrs Weasley futás közben lerázta köpenyét, hogy karja szabadon mozoghasson. Bellatrix megpördült, s új kihívója, láttán harsány kacagásban tört ki.
-El innen!- kiáltott rá Mrs Weasley a három lányra, s egy suhintással elkezdte a párbajt. Harry rémülettel elegy lelkesedéssel figyelte Molly Weasley szédítően táncoló pálcáját-Bellatrix Lestrange arcán pedig a vigyor egykettőre vicsorgásba ment át. A két pálca szinte másodpercenként köpte a fénycsóvákat, s a párbajozók lába körül felforrósodott, majd megrepedezett a kövezet: mindkét boszorkány ölni akart.
-Nem!- rikoltotta Mrs Weasley, mikor néhány diák segítségére sietett- Vissza!Vissza! Ő az enyém!
Immár emberek százai zsúfolódtak össze a terem falai mentén, s figyelték a két viadalt: Voldemort harcát három ellenfelével, valamint Bellatrix és Molly párbaját. A láthatatlan Harry vívódva állt a két csatatér között, támadni is akart, védelmezni is, ugyanakkor tartott tőle, hogy bűbájával ártatlant találna el.
-Mi lesz a gyermekeiddel ha megöllek?- rikácsolta csúfondárosan Bellatrix, miközben szökdelve kerülgette Molly záporozó átkait.- Mi lesz velük, mikor anyuci Freddie után megy!?
-Soha…többet…nem fogod…bántani…a gyerekeinket!- harsogta Mrs Weasley, egy-egy átokkal megtoldva szavait.
Nevetés tört fel Bellatrix torkán: ugyanaz a szertelenül vidám hang, amit unokatestvére, Sirius hallatott, mielőtt áthanyatlott a függönyön, és Harry tudta, mi fog történni, mielőtt még bekövetkezett volna.
Molly átka elsuhant Bellatrix kinyújtott karja alatt, és a mellkasa közepébe talált, oda, ahol a szíve dobogott.
A nevetés Bellatrix arcára fagyott, s a szeme mintha kiguvadt volna: volt egy fél másodperc rá, hogy felfogja, mi történt velem azután hanyatt a padlóra zuhant. A jelenet nézői üdvrivalgásban törtek, Voldemort pedig felüvöltött.Harry úgy érezte,mintha lelassult volna az idő:megfordult,és látta,hogy McGalagony,Kingsley és Lumpsluck kalimpálva repülnek a levegőben:egy bomba erelyével taszította hátra őket egy iszonyatos pusztító harag,ami utolsó,leghívebb szárnysegédjének halálát látva robbant ki Voldemortból.A Sötét Nagyúr pálcája felemelkedett,és Molly Weasleyre szegeződött."

 


Szevasztok! ;) - már ha még jár ide valaki...
Elismerem, hogy szégyenletes formában hagytam itt ezt az oldalt és ezt a hiányosságomat most igyekszem pótolni figyelembe véve hogy az Intörnet mostmáraztán nagyon modern! Az oldal ezért az elkövetkezendőkben meglehet hogy átmenetileg okádék lesz - bár annál nagyobb nem, mint amilyen volt. S elképzelhető, hogy a továbbiakban bővülni fog még egy boszorkánnyal, aki történetesen nem a Potter-világ tagja, valamint más ötleteim is vannak. Addig is... öh... hát most nem írok többet.

M

 

 
Volt Nincs szekrény
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A szerkesztő blogja frissek
Friss bejegyzések
A blogban még nem található bejegyzés.
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
Archívum
A blogban még nem található bejegyzés.
 
Horcruxes

  

→ cserebere -  óhajsóhajt fogalmazz a Vendégkönyvbe.

 
Black Ház
Indulás: 2007-05-25
 

                                           


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?