Pályafutása

Mint ahogyan a mai világban is, úgy a Varázsvilágban is meg kell dogozni ahhoz, hogy valaki jó posztot foglalhasson el munka-ügyben, és szeresse is azt. Bellatrix sem rögtön Voldemort jobbkezeként kezdte a pályafutását. Már kiskorában is kitűnt gonoszságával (valamint szépségével is) a többiek közül. Szeretett mások orra alá borsot törni, és már akkor, olyan nagyon fiatalon is élvezte, ahogyan mások szenvednek. Igazi sötét lélek volt, akárcsak a mi kedves Voldemortunk. Nagyon büszkévé tette őt, miután megtudta, hogy apja halálfaló. Bella mélységesen egyet értett Voldemort eszméivel, mint ahogy a családja is hosszú éveken át (a kivételektől eltekintve, mert akadtak ilyenek is sajnos). Hamarosan fel lett esketve halálfalónak, és Voldemort tanította meg neki a sötét varázslatok összes csínját-bínját, ezek között a Cruciatus átok alkalmazását is, ami Bellatrix kedvencévé is vált. 16 évesen próbálta alkalmazni először, és remekül sikerült neki. Voldemort nagyon büszke volt rá. Meglátta benne az erős, és egyben persze a gyönyörű nőt. Majd Bellatrix a Sötét Nagyúr tanítványává lett és rövid időn belül sikerült elnyernie a Nagyúr feltétlen bizalmát, és leghűségesebb csatlósának a posztját. Persze az elszúrt akciókért természetesen Bella is megkapta a büntetését, de ez úgy vélem, hogy a rangján sohasem változtatott. Bellatrix mélyen tisztelte, sőt csodálta Urát, a könyvben pedig utalásokat, bizonyítékokat is találunk, hogy gyengéd érzelmeket is táplált iránta.
Összegezve tehát: Bella nem az a tipikus talpnyaló típus, mint példának okául kedves sógora, Lucius, aki csak gondolt egyet 20 évesen és halálfalónak állt. Bella született vérbeli és tüzes halálfalónak mondható. Még a Nagyúr bukása után is kereste őt, és fölvállalta a 14 éves kegyetlen fogságot is érte, tudván tudva hogy a Nagyúr majd visszatér és kiszabadítja. Míg ő kiállt mellette a végsőkig, sokan elárulták, vagy elmenekültek.

(c) Saját írás.

 


Szevasztok! ;) - már ha még jár ide valaki...
Elismerem, hogy szégyenletes formában hagytam itt ezt az oldalt és ezt a hiányosságomat most igyekszem pótolni figyelembe véve hogy az Intörnet mostmáraztán nagyon modern! Az oldal ezért az elkövetkezendőkben meglehet hogy átmenetileg okádék lesz - bár annál nagyobb nem, mint amilyen volt. S elképzelhető, hogy a továbbiakban bővülni fog még egy boszorkánnyal, aki történetesen nem a Potter-világ tagja, valamint más ötleteim is vannak. Addig is... öh... hát most nem írok többet.

M

 

 
Volt Nincs szekrény
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A szerkesztő blogja frissek
Friss bejegyzések
A blogban még nem található bejegyzés.
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
Archívum
A blogban még nem található bejegyzés.
 
Horcruxes

  

→ cserebere -  óhajsóhajt fogalmazz a Vendégkönyvbe.

 
Black Ház
Indulás: 2007-05-25
 

                                           


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!