Pályafutása

Mint ahogyan a mai világban is, úgy a Varázsvilágban is meg kell dogozni ahhoz, hogy valaki jó posztot foglalhasson el munka-ügyben, és szeresse is azt. Bellatrix sem rögtön Voldemort jobbkezeként kezdte a pályafutását. Már kiskorában is kitűnt gonoszságával (valamint szépségével is) a többiek közül. Szeretett mások orra alá borsot törni, és már akkor, olyan nagyon fiatalon is élvezte, ahogyan mások szenvednek. Igazi sötét lélek volt, akárcsak a mi kedves Voldemortunk. Nagyon büszkévé tette őt, miután megtudta, hogy apja halálfaló. Bella mélységesen egyet értett Voldemort eszméivel, mint ahogy a családja is hosszú éveken át (a kivételektől eltekintve, mert akadtak ilyenek is sajnos). Hamarosan fel lett esketve halálfalónak, és Voldemort tanította meg neki a sötét varázslatok összes csínját-bínját, ezek között a Cruciatus átok alkalmazását is, ami Bellatrix kedvencévé is vált. 16 évesen próbálta alkalmazni először, és remekül sikerült neki. Voldemort nagyon büszke volt rá. Meglátta benne az erős, és egyben persze a gyönyörű nőt. Majd Bellatrix a Sötét Nagyúr tanítványává lett és rövid időn belül sikerült elnyernie a Nagyúr feltétlen bizalmát, és leghűségesebb csatlósának a posztját. Persze az elszúrt akciókért természetesen Bella is megkapta a büntetését, de ez úgy vélem, hogy a rangján sohasem változtatott. Bellatrix mélyen tisztelte, sőt csodálta Urát, a könyvben pedig utalásokat, bizonyítékokat is találunk, hogy gyengéd érzelmeket is táplált iránta.
Összegezve tehát: Bella nem az a tipikus talpnyaló típus, mint példának okául kedves sógora, Lucius, aki csak gondolt egyet 20 évesen és halálfalónak állt. Bella született vérbeli és tüzes halálfalónak mondható. Még a Nagyúr bukása után is kereste őt, és fölvállalta a 14 éves kegyetlen fogságot is érte, tudván tudva hogy a Nagyúr majd visszatér és kiszabadítja. Míg ő kiállt mellette a végsőkig, sokan elárulták, vagy elmenekültek.

(c) Saját írás.

 


Szevasztok! ;) - már ha még jár ide valaki...
Elismerem, hogy szégyenletes formában hagytam itt ezt az oldalt és ezt a hiányosságomat most igyekszem pótolni figyelembe véve hogy az Intörnet mostmáraztán nagyon modern! Az oldal ezért az elkövetkezendőkben meglehet hogy átmenetileg okádék lesz - bár annál nagyobb nem, mint amilyen volt. S elképzelhető, hogy a továbbiakban bővülni fog még egy boszorkánnyal, aki történetesen nem a Potter-világ tagja, valamint más ötleteim is vannak. Addig is... öh... hát most nem írok többet.

M

 

 
Volt Nincs szekrény
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A szerkesztő blogja frissek
Friss bejegyzések
A blogban még nem található bejegyzés.
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
Archívum
A blogban még nem található bejegyzés.
 
Horcruxes

  

→ cserebere -  óhajsóhajt fogalmazz a Vendégkönyvbe.

 
Black Ház
Indulás: 2007-05-25
 

                                           


ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!