HP6 Filmes idézetek Bellatrixtól

A Megszeghetetlen Eskü


 - Cissy, ezt nem teheted! Nem bízhatunk benne!
 - A Nagyúr bízik benne… !
 - Hidd el, a Nagyúr téved!

--

 - Tudom, nem lett volna szabad eljönnöm. A Sötét Nagyúr, maga parancsolta, hogy hallgassak erről.
 - Ha a Nagyúr azt mondta, hogy hallgass, akkor hallgass! Tedd le, Bella, ami nem a miénk, ahhoz nem nyúlunk engedély nélkül! Viszont, történetesen tudom, milyen helyzetben vagy, Narcissa.
 - Tudod?! A Sötét Nagyúr beavatott?
 - Bella nem bízik bennem. Nem csodálom, hisz jól játszom a szerepem, sok-sok éve. Olyan jól, hogy sikerül megtévesztenem a legnagyobb mágusok egyikét. Dumbledore igen is, a legnagyobbak egyike. Bolond, aki ezt megkérdőjelezi.
 - Én bízom benned, Perselus… !
 - Büszkének kellene lenned! És Draconak is!
 - Draco még gyerek…
 - A Sötét Nagyurat nem tudom meggyőzni. Mind azon által, lehet, hogy tudok segíteni Draconak.
 - Perselus…
 - Esküdj meg rá! A Megszeghetetlen Esküvel! Ezek, így, csak üres szavak… Megteszi majd, ami tőle telik, de a döntő pillanatban vissza fog menekülni, az odújába. Mert gyáva!
 - Vedd elő a pálcádat!
 - Esküszöl-e, Perselus Piton, hogy vigyázni fogsz Draco Malfoyra, mikor teljesíteni próbálja a Sötét Nagyúr kívánságát?
 - Esküszöm.
 - Esküszöl-e, hogy minden erőddel védelmezni fogod őt?
 - Esküszöm.
 - És végül, ha ő kudarcot vall, esküdj, hogy te magad elvégzed a feladatot, amivel a Sötét Nagyúr megbízta Draco Malfoyt!
 - Esküszöm!

Támadás az Odúra

 - Megöltem Sirius Blacket! Megöltem Sirius Blacket! Kapj el ha tudsz, gyere! Kapj el, ha tudsz! Gyere, Pici Harry!

A villámsúlytotta torony

 - Oh! Nem hiszek a szememnek! Nagyon ügyes vagy, Draco! *cupp*
 - Jó estét, Bellatrix! Illendő volna, bemutatnod, az urakat.
 - Illendő volna… De, sajnos, szorít minket az idő! Mire vársz?!
 - Nincs benne elég kurázsi. Olyan, mint az apja. Elintézem én, a magam módján…!
 - Nem! Neki kell megtennie, a Nagyúr megmondta! Itt a nagy lehetőség, tedd meg! Mire vársz, Draco!? Gyerünk már!

--

 - Hagrid! Hahó! *Ezután már csak visít, majd röhög.*

 


Szevasztok! ;) - már ha még jár ide valaki...
Elismerem, hogy szégyenletes formában hagytam itt ezt az oldalt és ezt a hiányosságomat most igyekszem pótolni figyelembe véve hogy az Intörnet mostmáraztán nagyon modern! Az oldal ezért az elkövetkezendőkben meglehet hogy átmenetileg okádék lesz - bár annál nagyobb nem, mint amilyen volt. S elképzelhető, hogy a továbbiakban bővülni fog még egy boszorkánnyal, aki történetesen nem a Potter-világ tagja, valamint más ötleteim is vannak. Addig is... öh... hát most nem írok többet.

M

 

 
Volt Nincs szekrény
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A szerkesztő blogja frissek
Friss bejegyzések
A blogban még nem található bejegyzés.
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
Archívum
A blogban még nem található bejegyzés.
 
Horcruxes

  

→ cserebere -  óhajsóhajt fogalmazz a Vendégkönyvbe.

 
Black Ház
Indulás: 2007-05-25
 

                                           


ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!