HP6 Filmes idézetek Bellatrixtól

A Megszeghetetlen Eskü


 - Cissy, ezt nem teheted! Nem bízhatunk benne!
 - A Nagyúr bízik benne… !
 - Hidd el, a Nagyúr téved!

--

 - Tudom, nem lett volna szabad eljönnöm. A Sötét Nagyúr, maga parancsolta, hogy hallgassak erről.
 - Ha a Nagyúr azt mondta, hogy hallgass, akkor hallgass! Tedd le, Bella, ami nem a miénk, ahhoz nem nyúlunk engedély nélkül! Viszont, történetesen tudom, milyen helyzetben vagy, Narcissa.
 - Tudod?! A Sötét Nagyúr beavatott?
 - Bella nem bízik bennem. Nem csodálom, hisz jól játszom a szerepem, sok-sok éve. Olyan jól, hogy sikerül megtévesztenem a legnagyobb mágusok egyikét. Dumbledore igen is, a legnagyobbak egyike. Bolond, aki ezt megkérdőjelezi.
 - Én bízom benned, Perselus… !
 - Büszkének kellene lenned! És Draconak is!
 - Draco még gyerek…
 - A Sötét Nagyurat nem tudom meggyőzni. Mind azon által, lehet, hogy tudok segíteni Draconak.
 - Perselus…
 - Esküdj meg rá! A Megszeghetetlen Esküvel! Ezek, így, csak üres szavak… Megteszi majd, ami tőle telik, de a döntő pillanatban vissza fog menekülni, az odújába. Mert gyáva!
 - Vedd elő a pálcádat!
 - Esküszöl-e, Perselus Piton, hogy vigyázni fogsz Draco Malfoyra, mikor teljesíteni próbálja a Sötét Nagyúr kívánságát?
 - Esküszöm.
 - Esküszöl-e, hogy minden erőddel védelmezni fogod őt?
 - Esküszöm.
 - És végül, ha ő kudarcot vall, esküdj, hogy te magad elvégzed a feladatot, amivel a Sötét Nagyúr megbízta Draco Malfoyt!
 - Esküszöm!

Támadás az Odúra

 - Megöltem Sirius Blacket! Megöltem Sirius Blacket! Kapj el ha tudsz, gyere! Kapj el, ha tudsz! Gyere, Pici Harry!

A villámsúlytotta torony

 - Oh! Nem hiszek a szememnek! Nagyon ügyes vagy, Draco! *cupp*
 - Jó estét, Bellatrix! Illendő volna, bemutatnod, az urakat.
 - Illendő volna… De, sajnos, szorít minket az idő! Mire vársz?!
 - Nincs benne elég kurázsi. Olyan, mint az apja. Elintézem én, a magam módján…!
 - Nem! Neki kell megtennie, a Nagyúr megmondta! Itt a nagy lehetőség, tedd meg! Mire vársz, Draco!? Gyerünk már!

--

 - Hagrid! Hahó! *Ezután már csak visít, majd röhög.*

 


Szevasztok! ;) - már ha még jár ide valaki...
Elismerem, hogy szégyenletes formában hagytam itt ezt az oldalt és ezt a hiányosságomat most igyekszem pótolni figyelembe véve hogy az Intörnet mostmáraztán nagyon modern! Az oldal ezért az elkövetkezendőkben meglehet hogy átmenetileg okádék lesz - bár annál nagyobb nem, mint amilyen volt. S elképzelhető, hogy a továbbiakban bővülni fog még egy boszorkánnyal, aki történetesen nem a Potter-világ tagja, valamint más ötleteim is vannak. Addig is... öh... hát most nem írok többet.

M

 

 
Volt Nincs szekrény
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A szerkesztő blogja frissek
Friss bejegyzések
A blogban még nem található bejegyzés.
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
Archívum
A blogban még nem található bejegyzés.
 
Horcruxes

  

→ cserebere -  óhajsóhajt fogalmazz a Vendégkönyvbe.

 
Black Ház
Indulás: 2007-05-25
 

                                           


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!